Wat maakt ons uniek?

Wij zijn een creatief team van specialisten die zijn krachten heeft gebundeld om een toegevoegde waarde te leveren bij de totstandkoming van video, film- en televisie producties.

  • 1 Specialisten

    Creative Bees werkt met specialisten die zich al jaren onderscheiden in hun eigen vakgebied. Door deze creatieve krachten te bundelen kan Creative Bees een verzamelplaats zijn voor uiteenlopende specialisaties en daarmee een toegevoegde waarde vormen bij de totstandkoming van video, film- en televisie producties.

  • 2 Apparatuur

    Wij bieden specials aan op het gebied van camera ondersteunende apparatuur zoals steadicam, camera cranes, remote heads, drones, cablecams, towercams, digiboom, railcams, high speed robot arms, carmounts en 3D camera tracking in combinatie met de inbreng van onze specialisten (DOP, VFX, Creative Director) waar wij meedenken in de ontwikkeling van de creatieve inhoud en uitvoering.

  • 3 Uitvoering

    Wij werken hoofdzakelijk met freelancers en de inbreng van hun specialisatie. Dit is de kracht van Creative Bees waarin wij het beste van onze vakgenoten naar boven laten komen. Ons team staat garant voor creativiteit en originaliteit, waarbij wij de juiste personen koppelen aan de opdracht en specifieke wensen van een klant.

Referenties

Onze Klanten

Nieuwsgierig wat wij voor U kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Specialisten

Creative Bees werkt met specialisten die zich al jaren onderscheiden in hun eigen vakgebied.

Door deze creatieve krachten te bundelen kan Creative Bees een verzamelplaats zijn voor uiteenlopende specialisaties en daarmee een toegevoegde waarde vormen bij de totstandkoming van video, film- en televisie producties.

Meer weten?

Klik een team lid aan voor extra informatie.

Website realisatie: V13 internet