De oprichting van Creative Bees is officieel!

De oprichting van Creative Bees is officieel!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om onszelf en onze diensten aan u voor te stellen. Creative Bees is voortgekomen uit Ordeman Producties (Ruben Ordeman) en Villrich Broadcast (Richard Villhaber).

Wij zijn een creatief team van specialisten die de krachten hebben gebundeld om een toegevoegde waarde te leveren bij de totstandkoming van film- en televisie producties.

Creative Bees werkt met specialisten die zich al jaren onderscheiden in hun eigen vakgebied. Door deze creatieve krachten te bundelen kan Creative Bees een verzamelplaats zijn voor uiteenlopende specialisaties en daarmee een toegevoegde waarde vormen bij de totstandkoming van film- en televisie producties.

We bieden specials aan op het gebied van camera ondersteunende apparatuur zoals steadicam, camera cranes, remote heads, drones, cablecams, towercams, digiboom, railcams, high speed robot arms, carmounts en 3D camera tracking in combinatie met de inbreng van onze specialisten (DOP, VFX, Creative Director) waar wij meedenken in de ontwikkeling van de creatieve inhoud en uitvoering.

Wij werken hoofdzakelijk met freelancers en de inbreng van hun specialisatie. Dit is de kracht van Creative Bees waarin wij het beste van onze vakgenoten naar boven laten komen. Ons team staat garant voor creativiteit en originaliteit, waarbij wij de juiste personen koppelen aan de opdracht en specifieke wensen van een klant.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze expertise en ervaring waardevol zullen zijn voor uw organisatie en bieden u graag onze diensten aan.

We maken graag een afspraak met u om onze diensten te bespreken en hoe we uw organisatie verder kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op via info@creativebees.nl

We kijken uit naar de mogelijkheden om met u samen te werken.

Ruben en Richard
Creative Bees 

Website realisatie: V13 internet